Geen toegang

Deze applicatie is ontwikkeld voor de grotere beeldschermen, daarom kan je de universiteit niet bezoeken op je mobiele toestel.

Veelgestelde vragen!

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze Leercoördinator Anne Fockema Andreae via anne@jblorenz.nl

 

Waarom is er een Collegezaal?

In de collegezaal maken we de video’s van de Academie Sociaal Domein en haar kennispartners beschikbaar. Er worden in de collegezaal ook kosteloos livestreaming sessies door onze experts of kennispartners georganiseerd. Alle content delen we kosteloos met onze deelnemers.

Waarom is er een Mediatheek?

In de Mediatheek ontsluiten we de kennisbank van jb Lorenz en onze kennispartners en maken we deze kosteloos toegankelijk voor alle deelnemers in het Sociaal domein. Want onze kennis houden we niet voor onszelf maar willen wij graag met iedereen delen!

In de Mediatheek vind je een Podcast library met interessante interviews en gesprekken over actualiteiten in het Sociaal Domein, publicaties van onze experts en kennispartners maken we beschikbaar in onze Whitepaper library en er zijn diverse video’s te bekijken via onze videowall.

Waarom is er een Community kanaal?

Het Community kanaal van de Academie Sociaal Domein is dé plek waar deelnemers in het sociaal domein samenkomen, ervaringen uitwisselen, kennis kunnen delen, vragen stellen en beantwoorden. Alle inzichten, disciplines, rollen en overwegingen in het sociaal domein zijn vertegenwoordigt, een Community kanaal vóór deelnemers in het sociaal domein door deelnemers in het sociaal domein.

Het Community kanaal is ondergebracht bij het Community platform van 1SociaalDomein.nl. Naast het Community kanaal van de Academie Sociaal Domein zijn er nog diverse andere kanalen actief op het Community platform 1Sociaaldomein.nl. In totaal zijn al meer dan 9000 actieve deelnemers lid van de diverse Community kanalen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het Community kanaal

Door op de deur van de Community te klikken opent in een nieuw tabblad het Community kanaal van de Academie Sociaal Domein. Dit kanaal is ondergebracht op het Community platform van 1SociaalDomein.nl. Door rechtsboven in het scherm op de knop ‘Registreren’ te klikken opent het inschrijfformulier. Het Community kanaal van de Academie Sociaal Domein is dé plek waar deelnemers in het sociaal domein samen kunnen komen, ervaringen kunnen wisselen, kennis kunnen delen, vragen kunnen stellen en beantwoorden. Naast het Community kanaal van de Academie Sociaal Domein zijn er nog diverse andere kanalen actief op het Community platform 1Sociaaldomein.nl. In totaal zijn al meer dan 9000 actieve deelnemers lid van de diverse Community kanalen.

Hoe kan ik aanmelden voor een training?

Op de website Academiesociaaldomein.nl kan je in de rubriek ‘Trainingen’ ons trainingsaanbod vinden. Na het aanklikken van de training naar keuze vind je onderaan de pagina het inschrijfformulier.

Uiteraard staat onze Leercoördinator Anne Fockema Andreae voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden via anne@jblorenz.nl of telefonisch

via 010-3040406

 

Waar kan ik het trainingsaanbod van de Academie Sociaal Domein bekijken?

Op de website Academiesociaaldomein.nl is het volledige trainingsaanbod te vinden onder de rubriek ‘Trainingen’

Hier kan je de verschillende trainingen bekijken op inhoud en een korte omschrijving in de vorm van een flyer downloaden.

Zijn er kosten verbonden aan lidmaatschap van de Academie Sociaal Domein?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan lidmaatschap van de Academie Sociaal Domein.

Naast alle gratis faciliteiten zoals de Mediatheek, Collegezaalzaal en het Community Platform biedt de Academie Sociaal Domein ook (geaccrediteerde) trainingen aan op het Leerplatform waar wel kosten aan zijn verbonden.

Deze trainingen zijn te vinden op de website Academiesociaaldomein.nl onder de rubriek ‘Trainingen’

 

Atrium FAQ LINKEDIN LMS ASD Community Collegezaal Mediatheek